Qui diu que sis mesos no poden passar rapidament? És el que ens ha passat a l’equip d’Incorpora’t. Des que començàrem en juliol hem estat centrades 100% en el projecte, en fer difusió perquè acudiren el màxim de persones possible i arribar a molta gent. Hem conegut moltes persones i moltes situacions diferents. Però amb un nexe comú: les ganes de millorar la seua situació laboral i també personal.

Durant aquests 6 mesos hem estat en contacte amb totes aquestes persones, acompanyant-les, escoltant-les, guiant-les i celebrant els èxits amb elles. Ha sigut un camí curt però ben aprofitat. És per això que volíem donar el nostre suport i les gràcies per la constància dels nostres participants, les ganes de millorar i de formar-se i trobar una ocupació. I ho hem fet amb un ACTE DE CLOENDA on s’ha parlat del que ha suposat Incorpora’t per a tots nosaltres. També hem escoltat a Dolo, una usuària que ens ha explicat el que ha suposat per a ella el pas pel projecte. La cloenda ha comptat amb la participació de l’Alcalde Jordi Juan, la Secretària Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal Helena Ferrando i la Regidora de Serveis Socials Noelia Alberola, als quals agraïm la seua implicació per fer el projecte realitat a la nostra localitat.

També volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Tavernes pel seu recolzament al projecte i per les facilitats rebudes per fer ús de les instal·lacions quan hem necessitat fer cursos de formació.

I sobretot, GRÀCIES a les nostres usuàries i usuaris, que s’han esforçat i han sigut constants durant tot el procés. Gràcies pel vostre interés i moltes forces i ànims per tirar endavant!! Esperem continuar l’any que ve per observar els vostres progressos així com disfrutar dels èxits que aconseguiu.

FINS PROMPTE!