El SERVEF ofereix regularment formació acreditada a persones en situació de desocupació (així com també actives però inscrites com a millora d’ocupació). Aquesta formació disposa de 3 nivells: nivell 1, 2 i 3. Cadascú demana uns requisits acadèmics. Però si no comptes amb els requisits acadèmics per accedir als nivells 2 i 3, tens l’opció de demostrar que tens les COMPETÈNCIES CLAU per poder accedir-hi mitjançant unes proves.

A aquesta pàgina de LABORA trobaràs la informació necessària sobre quines 4 matèries has d’estudiar i quan et pots examinar.

http://www.labora.gva.es/ca/competencias-clave

Si no t’ho vols preparar tu sol/a, les Escoles de Persones Adultes de Gandia i Alzira ofereixen cursos oberts per a preparar-te les proves. I a Gandia han anat les nostres tres valentes usuàries per poder optar a una millor formació i per tant, millorar les seues ocupacions. Incorpora’t s’ha implicat facilitant el transport a aquest grup per poder assistir a les classes amb regularitat i aconseguir el seu objectiu.

A més a més, el treball en equip que estan realitzant els aportarà beneficis personals que els seran útils a l’hora de mantenir una feina.

La formació ens dóna coneixements, però també cultura i ens permet obrir la ment i aprendre diferents maneres de veure les coses i de viure en societat. I això també ho veuen els/les empresaris/es.

Ànims!