Hi ha detalls en una entrevista de treball, o també treballant dins una empresa, que no es veuen al currículum. Parlem de la manera que tenim de mostrar qui som. Però per arribar ahí, primer hem de saber COM SOM.
El primer pas per a aquesta tasca és la pràctica de VIURE CONSCIENTMENT: observa cada dia els teus actes i resultats, sent el més REALISTA possible. Què necessite JO? No pensar en el que “diu” la societat que necessitem.
També implica la pràctica d’ACCEPTAR-SE A SI MATEIX. Saber com sóc, quines són les meues habilitats i quines no ho són, i acceptar-ho. Sempre amb ganes de millorar aspectes nostres o de les nostres actuacions, però mai voler ser qui no som, ja que ens portarà a la frustració i a la infelicitat.
Finalment, ser RESPONSABLES DELS NOSTRES ACTES, la qual cosa ens portarà LLIBERTAT. Quan culpem als altres d’alguna cosa, NO ho podrem canviar, mentre que si ens fem responsables (si realment ho som, clar), serem lliures de canviar-ho, d’arreglar l’error.
PENSEU UN POC MÉS EN VOSALTRES MATEIXOS. DEDIQUEU-VOS UNS MINUTS AL DIA!