Hui en dia al sector empresarial hi ha cada vegada més demanda de formació tècnica així com d’experiència. Si tenim les dues, se’ns obriran moltes més portes. Si no disposem d’experiència, hem de fer el possible per aconseguir diferenciar-nos: carnets professionals, certificacions, formació tècnica…

Un exemple és el carnet de carretoner, que ens habilita per poder conduir un carretó automotor elevador (col·loquialment conegut com a “toro” o “fenwick“). Pot ser, tens experiència conduint aquesta màquina, però no tens el carnet. El fet de tindre’l suposaria un punt més a favor teu per accedir a un lloc de treball. D’altra banda, potser no tens experiència, però amb l’obtenció del carnet també augmentes les possibilitats de trobar una feina, ja que saps el que és conduir el carretó i quines són les seues funcions. Feina avançada per a l’empresa.

No dubteu mai en millorar la vostra formació!