En el món de la recerca de treball competim amb molta gent. Si tots tenen les mateixes titulacions, carnets o coneixements, què fem per destacar d’entre la resta? Què oferim a l’empresa que ens diferencie dels altres?

Doncs les nostres capacitats i habilitats personals.

Assertivitat: ni em calle ni agredisc.

Empatia: t’entenc.

Comunicació: fer arribar el missatge correcte.

Cooperació: millora les relacions i les habilitats.

Proactivitat: ho pense, ho faig.

Igual d’important és tindre experiència laboral i titulacions oficials com saber comportar-te de manera més eficaç i adequada per aconseguir destacar, ser més eficaç al teu treball i sentir-te millor. Per això les professionals d’Incorpora’t treballem amb els usuaris aquests aspectes personals, entre altres, que influeixen tant en les nostres relacions personals com en les laborals.

També la resolució de conflictes i la gestió de les pròpies emocions són dos elements a tenir en compte, per això també els dedicarem un taller pròximament.

Fins prompte!