Ja han començat les primeres reunions informatives de la segona edició del “Programa Incorpora’t”. Es realitzen a l’aula del soterrani de la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, on van assistint els primers participants d’aquest any.

L’acte inicial fou encapçalat per Noèlia Alberola Elena, Regidora de Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, la qual, va donar la benvinguda als nous participants del projecte.

En aquestes reunions es fa una introducció al programa explicant els objectius i el funcionament d’aquest mitjançant una xicoteta presentació per part de l’equip de professionals del “Programa Incorpora’t”.

La segona part d’aquestes reunions consisteixen a concretar les dates de les primeres entrevistes amb les tècniques per començar els itineraris individualitzats de cadascun dels participants.

Esperem que aquesta edició tinga tant d’èxit com l’anterior!

NOTÍCIA PRÒPIA.