Equip Incorpora't

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa el “Programa Incorpora’t”, un programa d’inserció sociolaboral cofinançat pel Fons Social Europeu i adreçat a les persones amb risc d’exclusió social.

L’objectiu d’aquesta segona edició és dur a terme tant la formació, l’orientació i l’assessorament dels col·lectius més vulnerables i dotar-los de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral amb més competències personals. A més, tindrà una continuïtat amb l’edició passada estant en contacte amb els antics usuaris per tal de portar un seguiment de la seua situació laboral.

L’equip d’Incorpora’t està compost per 5 psicòlogues i una treballadora social, les quals treballen de manera coordinada amb l’equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes. Com l’any passat, l’equip estarà situat al C/Gabriel Hernández, 51-1º (enfront dels jutjats) amb horari d’atenció al públic de 9 a 14 h.

Passa’t a rebre informació si estàs interessat/da!

Notícia pròpia.