· El programa d’inserció sociolaboral impulsat per la Regidoria de Serveis Socials disposa d’una subvenció de quasi 148.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, amb la participació de fons europeus. · En l’edició passada es van atendre més de 400 persones i es va oferir un itinerari personalitzat a 176 d’elles, de les quals 8 milloraren la seua ocupació i 24 trobaren altres fonts d’ingressos.

Ja han començat les primeres reunions col·lectives del programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials, amb la finalitat de formar, orientar i assessorar els col·lectius més vulnerables per a dotar-los de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral amb garanties. Estes reunions col·lectives es sumen a les diferents trobades individualitzades que ja es venien realitzant setmanes enrere per tal de conèixer les particularitats de cada persona.

Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, va presidir la primera jornada de reunió col·lectiva i va valorar positivament el fet que Tavernes torne a dur a terme el programa Incorpora’t. “Es tracta d’una gran ajuda que permet els veïns tindre un suport emocional durant el procés de buscar faena i una formació individualitzada segons les inquietuds i capacitats de cada un dels participants del programa que els ajudarà en el futur més immediat”, va afegir.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit a Tavernes una subvenció de quasi 148.000 euros, amb la participació de fons europeus, per a aplicar la segona edició del programa en la ciutat durant els pròxims mesos. L’any passat va atendre més de 400 persones i va oferir un itinerari personalitzat a 176 d’elles. A més, 8 dels participants milloraren la seua ocupació i 24 van aconseguir altres fonts d’ingressos. Finalment, l’aplicació a Tavernes del programa Incorpora’t va ser guardonada amb els premis Bon Govern de la FVMP.

En esta edició, l’equip professional format per psicòlegs i treballadors socials, coordinats amb l’equip base de Serveis Socials, pretén millorar les xifres resultants del programa passat amb la implantació de processos i itineraris personalitzats per a facilitar la cerca de faena.

NOTÍCIA WEB  MUNICIPAL.