El passat dilluns 18 de desembre va tenir lloc l’acte de cloenda del Programa Incorpora’t el qual es va realitzar al Centre Social i Cultural Dolores Rojas Almel·la de Tavernes de la Valldigna.

Al tancament del programa assistiren 100 usuaris del programa aproximadament. A més, es va comptar amb la presència de personalitats polítiques com el secretari autonòmic d’Ocupació i Director General del SERVEF Enric Nomdedéu i Biosca, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna Jordi Juan Huguet, la regidora de Serveis Socials, Igualtat i Cooperació Noèlia Alberola i altres membres de la corporació local.

Imatge de l’acte.

Durant l’acte, els tècnics de l’equip Incorpora’t mostraren els resultats aconseguits a la finalització del programa i a més, van fer entrega als usuaris dels certificats de participació en els cursos impartits.

Les dades que reflecteixen els resultats del programa han sigut molt satisfactòries, ja que l’equip Incorpora’t ha atés 400 persones de les quals ha oferit un itinerari personalitzat a 176 durant el qual 40 participants han aconseguit un lloc de treball. A més, 8 usuaris han millorat la seua ocupació, i 24 han aconseguit altres fonts d’ingressos.

Des de l’equip Incorpora’t sols ens queda donar l’enhorabona a tots els participants pel seu esforç i dedicació i desitjar-los molt d’èxit en el seu futur tant professional com personal.

Bon Nadal i feliç 2018!

Equip Incorpora’t.