Hui, 1 de desembre, s’ha iniciat el Curs de Manipulador de Plaguicides impartit per l’empresa ICSAM de Gandia a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. El curs tindrà una durada de 9 hores de caràcter presencial repartides en dues sessions (1 i 15 de desembre).

A més, els participants tindran al seu abast el material del curs per poder realitzar una lectura del temari i una autoavaluació sobre els continguts a casa.

L’alumnat que acudisca a les dues sessions i que supere la prova d’avaluació final, podrà obtenir el Carnet d’Usuari Professional de Productes Fitosanitaris (Nivell Bàsic). Aquesta titulació està dirigida a personal auxiliar de tractaments terrestres i aeris amb plaguicides d’ús fitosanitari, i als aplicadors que utilitzen en les seues pròpies instal·lacions, establiments o explotacions agrícoles, sense ocupació de personal auxiliar, i sense utilitzar plaguicides classificats com tòxics o molt tòxics.

Notícia pròpia.