Les empreses dedicades a la logística i tot tipus de magatzems estan creades perquè totes les mercaderies siguen transportades en palets, de manera que els cursos de carretoner solen tenir una eixida laboral molt acceptable.

Per aquesta raó l’equip Incorpora‘t va organitzar la setmana passada dos cursos per a l’utilització de carretons elevadors frontals, retràctils i transpaletes elèctriques al qual van assistir 50 usuaris del programa.

Un dels cursos es va realitzar amb la col·laboració de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA) de Tavernes de la Valldigna i l’altre va ser impartit per l’empresa ICSAM de Gandia.
Els alumnes van realitzar una part teòrica amb una prova avaluativa al final per comprovar el nivell de coneixements adquirits. En segon lloc realitzaren una part pràctica la qual consistia a realitzar un examen pràctic amb el carretó seguint el circuit que van indicar els instructors.

Els alumnes van participar demostrant un gran esforç i, al mateix temps, gaudint de moments molt divertits. Tot esforç té la seua recompensa!

Notícia pròpia.