A més dels cursos impartits pels membres de l’equip del Projecte Incorpora‘t, els usuaris també han pogut disposar de dues edicions del Curs de Formació per a l’Obtenció del Carnet de Manipulador/a d’Aliments.

Aquestes edicions van tenir lloc els passats dies 10 i 17 de novembre a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna gràcies a l’empresa ICSAM de Gandia.

Aquesta formació va tenir una duració de 3 hores i van acudir uns 60 usuaris del programa. El contingut del curs versava sobre la higiene i seguretat alimentària, de manera que els assistents puguen adoptar les mesures preventives adequades durant la manipulació, preparació, emmagatzematge i venda d’aliments en els seus futurs llocs de treball. Després de l’exposició del contingut teòric els participants van realitzar una xicoteta prova per tal d’assegurar la consolidació de la matèria.

Notícia pròpia.