L’Ajuntament de Tavernes ha destinat la subvenció de 149.000 euros dels Fons Europeus i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives al desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social de Tavernes.

Este programa, anomenat Incorpora’t, va començar al juliol i actua sobre vora 400 persones dels barris de Cantalot i Divina Aurora per tal d’impulsar el sector més desafavorit de la població. L’objectiu és proporcionar-los la formació, orientació i assessorament que els dote de les habilitats necessàries per a accedir al mercat laboral.

Este matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i tècnics de l’Ajuntament han visitat les instal·lacions municipals on treballen cinc psicòlogues i un treballador social de forma coordinada amb els usuaris durant sis mesos.

Jordi Juan ha manifestat que “és la primera vegada que ens arriba una subvenció d’estes característiques dirigida al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, posant-nos al nivell d’altres ajuntaments més grans. En la visita de hui hem pogut comprovar la gran tasca que fan els sis professionals especialitzats que estan treballant dins d’este projecte de forma individualitzada amb un sector de la població que necessita ajuda per a trobar treball. Creiem que és molt necessari este programa d’inserció sociolaboral a Tavernes i posarem tots els nostres esforços perquè tinga una continuïtat en el temps”.

Font: Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.