Dilluns passat celebràrem l’acte de cloenda del programa on exposàvem totes les tasques realitzades durant aquests tres mesos i sobretot tots els resultats que hem aconseguit.

Ha sigut una edició curta, que ens ha limitat en alguns aspectes, però hem aprofitat cada hora de treball per poder donar a cada persona el millor de nosaltres i intentar millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que ho necessiten.

Estem molt contentes dels resultats obtinguts, ja que el 40% dels participants han pogut incorporar-se al món laboral, en aquest any tan difícil per tots.

A banda, hem tingut un gran èxit als cursos impartits, ja que ha ajudat a millorar el currículum, augmentar els seus coneixements i poder tindre un ventall més ampli a l’hora de buscar un treball o millorar el que ja tenien.

Però, a banda dels números o dels cursos proposats ens quedem sobretot amb les cares de satisfacció i alegria dels participants i esperem que gràcies al programa hagen agafat més força per seguir buscant unes millors condicions i l’any que ve, si és el cas, ens ho conten de primera mà.

Volem agrair a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i a la Regidoria de Serveis Socials per fer-ho possible un any més.

Algunes imatges de l’acte.

Incorpora’t: programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.