No som conscients, però vivim corrent, sense parar a observar, sense pensar el que fem. Ens passem els dies pensant en què haguera pogut ser, en què serà. Però i l’ara? I el present? Per què no deixem de costat tot això i ens centrem que estem fent en aquest moment?

En aquest taller impartit per les psicòlogues del programa Incorpora’t i amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la Regidoria de Serveis Socials, férem una experiència relaxant, on cadascú dels nostres usuaris va estar durant uns minuts centrant-se sols en la seua respiració i en cada múscul del seu cos.

També s’explicà que era el Mindfulness, ja que és un terme no massa conegut entre la població i tingueren una pràctica per poder entendre-la millor.

Algunes imatges del taller.

Incorpora’t: programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.