Hem dut a terme el taller d’habilitats socials impartit des de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, la Regidoria de Serveis Socials i a través de les tècniques del programa Incorpora’t. Fou el taller amb més assistència fins al moment i és que és molt important saber que en la recerca del treball competim amb molta gent i sempre s’ha de destacar per alguna cosa, ser diferent.

Per això al nostre taller s’exposaren totes les capacitats i habilitats personals que pot tindre o adquirir cadascú, com pot ser l’assertivitat, a l’empatia, la cooperació, proactivitat, etc. Per això les professionals d’Incorpora‘t hem treballat aquests aspectes personals, entre altres, que influeixen tant en les nostres relacions personals com en les laborals.

Algunes imatges del taller.

Incorpora’t: programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.