Programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.

Una subvenció de 134.000 euros concedida a Tavernes per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i cofinançada pel Fons Social Europeu, la Regidoria de Serveis Socials desenvoluparà aquest programa durant els pròxims mesos.
Es realitzaran itineraris individualitzats d’inserció sociolaborals, destinats a persones en risc o situació d’exclusió social, els quals han tingut molt bona acceptació en totes les edicions anteriors.

Cada edició es caracteritza per la innovació per tal de tenir un camp més obert i poder fer una recerca de treball i que s’adapte millor a qualsevol perfil.
En l’edició passada es realitzaren cursos en hostaleria, de manipulació de productes fitosanitaris, encaixadors per a magatzems i fins i tot un curs de conductor de carretons.
En paraules de la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, que és qui està al capdavant del projecte des de l’inici, és un espai on podem treballar el risc d’exclusió social per a combatre’l en primera persona, donant les eines necessàries, que són diferents per a cada persona.

És una oportunitat real que condueix a la inserció laboral i recupera l’autoestima de totes les persones que passen pel programa.
Tot aquest projecte està coordinat per un equip base de Serveis Socials i un equip format per psicòlegs i treballadors social.
Nova oportunitat per a Tavernes que els nostres veïns de segur aprofitaran.

Notícia extreta del web oficial de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.