Un any més, el programa INCORPORA’T: itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social, arriba a la seua fi. Esperem que siga un altre parèntesi i es puga reprendre per a l’any 2020. Confiem que sí!

En aquest acte vam comptar amb la participació del Sr. Alcalde Sergi González i la Regidora de Serveis Socials Noelia Alberola, així com amb representants de l’Ajuntament i dues companyes de Serveis Socials, amb les quals hem estat coordinades al llarg del programa.

També vam escoltar dues usuàries, que van explicar la seua experiència després de passar pel programa. Una, des de la seua joventut, va parlar de com l’havíem ajudat a formar-se i posar-se l’objectiu de trobar una feina i sentir-se realitzada, i l’altra, des de la seua vinguda a Espanya, de com ha obert la seua visió a altres feines per a les quals pensava que no estava capacitada.

Durant l’acte es van repartir els diplomes de participació i dels cursos realitzats. Tots ens vau donar les gràcies, i nosaltres volem reiterar les nostres GRÀCIES A VOSALTRES, ja que sou el pilar fonamental d’aquest programa, els qui amb el vostre esforç, doneu forma al programa i ens ajudeu a millorar cada any.

No deixeu d’intentar-ho, perquè al final, amb constància i determinació, ho aconseguireu. Hem de millorar molts aspectes de la nostra vida, el laboral, el social i el personal. I no és una tasca fàcil! Ni molt menys que es puga solucionar en un dia o un mes. Però estem en el camí correcte.

Molts ànims i que el 2020 siga el vostre any!