A Incorpora’t no ens adormim. Treballem perquè la gent millore cada dia. Treballem conjuntament amb els usuaris i usuàries, ja que sense la seua força, dedicació i ganes, la nostra feina tampoc donaria els fruits que ha donat.

Des d’agost fins al 30 de desembre contactem amb la gent, els assessorem, busquem formació per a grups i formació individual, contactem amb empreses de la zona i de comarques del voltant. La nostra feina és important, tot siga dit, però també ho són les ganes de les persones que insisteixen en trobar feina i en millorar personalment.

La formació que hem realitzat intenta cobrir necessitats globals i logístiques de les persones: formació reglada que dóna accés a una qualificació, formació tècnica aplicada que, si bé no dóna una qualificació directa, dóna ferramentes i habilitats per millorar les capacitats laborals, i una formació transversal que dóna ferramentes a escala personal, igual d’importants a l’hora de buscar feina com de mantenir-la.

Hem fet les coses el millor que hem sabut, sempre amb un somriure. Esperem que el pas per Incorpora’t done bons resultats també a posteriori. Que el treball que hem fet nosaltres, les 5 psicòlogues i la treballadora social, conjuntament amb els usuaris i usuàries, done els seus fruits ben prompte a qui encara no li’ls ha donat.

I esperem trobar-nos l’any que ve, amb més ganes i més noves idees!

BONES FESTES I FELIÇ ANY 2020!

Incorpora’t: programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.