Hem ampliat la formació! Pel que fa a matèries amb certificat, hem ampliat aquest any amb les plataformes eleva persones. Ha tingut molt bona acollida, ja que augmenta la formació i el currículum dels nostres usuaris i usuàries. Aquest tipus de maquinària és molt utilitzada en diversos àmbits laborals, pel que els permet accedir a més llocs de treball.

Cada dia mirem ofertes d’ocupació a moltes plataformes virtuals, als serveis públics d’ocupació i utilitzem les nostres xarxes de contactes així com les xarxes socials. El que més es demana hui en dia és la formació, i si és una formació pràctica, millor. L’experiència també és un punt molt valorat per les empreses. Per tant, si des del nostre programa podem donar la formació, ja és un punt més que les persones tenen cobert per poder accedir al món laboral. L’experiència va a càrrec dels usuaris/es, en què han treballat, quines habilitats tenen, per exemple.

Hem d’estar sempre actius, ser CURIOSES I CURIOSOS, voler aprendre més. Estar actius també en la recerca d’ocupació. Ser PERSISTENTS.

Incorpora’t: programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.