No hi ha res més satisfactori que sentir-te INDEPENDENT. Hui dia la tecnologia ja forma part de la nostra vida, i el fet de trobar impediments per a accedir al món laboral per no tindre les suficients habilitats informàtiques no és acceptable per a l’equip Incorpora’t.

Hem realitzat un curs d’informàtica aplicada a la recerca de treball, on les usuàries i els usuaris han aconseguit redactar i/o modificar-se el seu currículum, gestionar el correu electrònic des d’un ordinador, enviar correus electrònics, utilitzar la ferramenta Word i realitzar recerques més efectives a internet.

Hem de creure que som capaços de més coses de les que ens pensem. Fora negativismes i benvinguda la frase: “jo també puc”!

Incorpora’t: programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.