Des d’Incorpora’t i la Regidoria de Serveis Socials hem apostat per una formació que, si bé des de fora pareix fàcil, no ho és. Ser cambrer/a implica capacitats tècniques però també certes competències i habilitats personals que fan que uns professionals sobreïsquen d’entre la resta.

Aquestes competències i habilitats són buscades pels empresaris, ja que també s’ha de tindre en compte que els cambrers i cambreres són la cara visible del bar/restaurant. Com dirigir-se al client, com distribuir la vaixella, com servir els plats o les begudes són habilitats destacables en un professional de l’hostaleria.

Una formació per incloure al currículum i tindre més opcions d’ocupabilitat. Molt específica i dinàmica, gràcies al seu professor Raül González Bellver (Bellver, assessoria culinària).

No hem de deixar de reciclar-nos! Busqueu la vostra àrea, les vostres inquietuds o interessos i busqueu formació relacionada. No deixeu d’intentar-ho.

Incorpora’tprograma d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social.