L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per tercer any consecutiu, està portant a terme i a través de la Regidoria de Serveis Socials el Programa d’itineraris d’inserció sociolaboral de persones en risc o situació d’exclusió social. Aquest programa, cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, té com a fi la millora de l’ocupabilitat de les persones del municipi que estan en risc o situació de risc d’exclusió social.

L’objectiu general del programa és l’acostament de les persones en situació de vulnerabilitat a la integració i a l’ocupació, millorant la seua ocupabilitat, treballant en sessions individuals i grupals, per a afavorir i reforçar actituds, competències i factors socials per a l’ocupació dels participants en el programa.