Tant internet com les noves tecnologies ofereixen un ampli ventall de possibilitats i aplicacions que poden facilitar l’accés a un lloc de treball, així com la millora del mateix.

Per aquesta raó, els dies 4 i 5 de desembre es realitzaren 3 edicions del curs de “Noves Tecnologies en la Cerca d’Ocupació” a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. Aquest curs va ser impartit per dues de les psicòlogues de l’equip Incorpora’t: Clara Ribera Castelló i Núria A. Medes Cleries.

Amb aquesta formació els participants adquiriren un coneixement pràctic de ferramentes i serveis disponibles en Internet (com per exemple, l’aplicació del Servef o Infojobs) que poden ser de gran ajuda en el seu procés de cerca de treball i en el seu futur entorn professional.

Els assistents van poder seguir pas a pas les instruccions per descarregar aplicacions al telèfon mòbil i conéixer el seu funcionament de forma que pogueren aprendre a renovar el seu DARDE mitjançant l’aplicació del SERVEF, buscar ofertes de treball o inscriure’s en aquestes, crear un compte a un portal de treball en línia, etc.

Finalment els participants realitzaren una avaluació sobre el curs i se’ls va fer entrega d’un document amb informació sobre portals d’ocupació, metabuscadors i empreses de treball temporal (ETTs).

Notícia pròpia.